Siitä on kauan, kun olen viimeksi päivittänyt blogiani. Vuodatus temppuili kaatumisen ja sen sellaisen vuoksi eikä huvittanut kirjoittaa omituiselle taustalle. Lisäksi tuntui, että mitään ei tapahdu, vaikka tapahtui.

Viime toukokuussa muutin.

Elokuussa osallistuin Alvan kanssa tottelevaisuuskokeeseen ensimmäistä kertaa, eli kisattiin alokasluokassa. Saatiin ykköstulos ja kolmas sija suorituksella, joka ei kestä päivänvaloa, sillä Alva paineistui ja meinasi kolmanneksi viimeisen liikkeen jälkeen karata kehästä. Luulin meidän jo reputtaneen koko kokeen. Sain sen kuitenkin hallintaan ja kangerreltiin kaksi viimeistä liikettä läpi. Vaikka koira lähtikin, olen tyytyväinen, että en antanut paniikille valtaa ja paineista huolimatta päätin tehdä niin kuin arvelin olevan parasta, ja se toimi.

Vähän tuon jälkeen osallistuttiin myös mölliagilityn rimattomaan putkiluokkaan. Oli tarkoitus köpöttää se läpi kaikessa rauhassa, mutta radalla innostuttiin molemmat juoksemaan. Unohdin radan kaksi kertaa, mistä seurasi ensin yksi ylimääräinen putki ja myöhemmin täysi jumitus erään hypyn (tai oikeastaan portin, kun rimoja ei ollut) jälkeen. Ei se mitään, tuntui näet olevan hauskaa.

Itsenäisyyspäivänä osallistuimme möllirallitokoon, kun ei mahduttu viralliseen alokasluokkaan. Voitettiin luokka ja Alva suoriutui ihan hienosti. Tämän videon uskaltanen julkaistakin.

Joulun lähestyessä tuli siivoukselle kiire ja sen lomassa askartelin ovikoristeen (kuva).

SAM_0726kut-normal.jpgSAM_0715-normal.jpg

Uuden vuoden aattona Alva joutui hammaslääkäriin, sillä siltä oli iso yläposkihammas lohjennut ja haljennut. Se nukutettiin ja hammas poistettiin aamupäivällä ja se oli iltakuuteen surkean näköinen. Yhdeksän aikaa se vaikutti olevan lähes normaali. Kiitos isälle ja Leenalle, jotka kuskasivat.

Alva ennen yhtä

SAM_0687k-normal.jpg

Alva yhdeksän maissa illalla

SAM_0710m-normal.jpg